Еуростандард банка: Потрошувачки кредит, наменет за вработени во сите здравствени установи

Еуростандард Банка АД Скопје воведе нов потрошувачки кредит и нови поволности за вработените во сите здравствени установи.

 1. Нов Потрошувачки кредит, наменет за вработени во сите здравствени установи
  – износ на кредит до 900,000 денари
  – рок на отплата до 10 години
  – промотивна каматна стапка 0% за први три месеци
  – по истек на промотивниот период, каматна стапка 4,90% за останатиот период
  – 0% провизија за обработка
  – 0% административни трошоци
  – 0% предвремена отплата
 2. МастерКард дебитна картичка која овозможува
  – бесплатно подигнување готовина од банкомати на Еуростандард банка
  – бесплатно подигнување готовина од банкомати на сите банки во земјава
  – можност за пречекорување до 3 плати
  – без трошок за членарина
  – 3D Secure за трансакции на интернет
 3. Бесплатно Е-банкарство
 4. Бесплатно М-банкарство
  – за вршење на сите плаќања со мобилен телефон
 5. Бесплатно СМС банкарство
  – добивате известувања за сите трансакции со Вашата картичка

За да ја користите поволноста на Еуростандард банка, потребно е да имате:
Потврда дека сте член на ССКЦ заверена во синдикатот.

Контакт за повеќе информации:  078 482 601 Верче