Плус Инфо: Нападната вработена на Токсикологија од придружник на пациент

Како што дознава Плусинфо, вработена на Клиниката за токсикологија во Скопје ноќеска била нападната додека била на дежурство, од придружба на пациент кој бил донесен во оваа установа, при што вработената се здобила со повреда на  раката. Вработените на Клиниката со години дежураат без никакво обезбедување, кое било ветено уште пред многу години.

Целиот текст прочитајте го тука

Извор: Плус Инфо Напишано од Љубица Балабан 22/08/2019 15:27