Самостојниот синдикат на вработените во универзитетските клиники, центри, клинички болници и други јавни здравствени установи во РМ на ракометарите на Вардар и на граѓаните на РМ им ja честита титулата клупски европски шампион во ракомет во сезоната 2016/2017 година

Самостојниот синдикат на вработените во универзитетските клиники, центри, клинички болници и други јавни здравствени установи во Република Македонија на ракометарите на Вардар им ја честита титулата клупски европски шампион во ракомет во сезоната 2016/2017 година и им посакува уште многу титули.

Шампиони … Шампиони … Шампиони

Скопје, 04.06.2017 година

Самостоен синдикат на вработените во
универзитетските клиники, центри, клинички болници и
други јавни здравствени установи во Република Македонија