24 Вести: Даниловски: Ова не е театар, нека дојдат во инфективна да видат како умираат болните од Ковид 19

„Сите оние што не веруваат, што мислат дека ова е некаков театар на светско ниво, глума, јас само ќе ги повикам нека појдат на Инфективна нека погледнат како изгледаат болните од Ковид 19 и како се умира од Ковид 19. “ –  рече Даниловски.

„Се ќе зависи од текот на настаните. Да се релаксираат мерките, да видиме како ќе се одвива работата со болеста во популацијата, па тек тогаш може да судиме. Пред крајот на мај мислам дека не можеме да очекуваме некакви показатели во оваа смисла“ – смета Даниловски.

Целиот содржина побарајте ја тука

Избор: 24 Вести   Тим 24  пон, 04.05.2020 | 7:42 pm