Почит за храбрите сестри

 

Хероините од Интензивно лекување на ЈЗУ Универзитетска клиника за Неврохирургија во првите борбени редови против Ковид-19 порачуваат НИЕ СМЕ ТУКА ЗА ВАС.

Со целата своја младост и енергија, но и искуство и знаење се залагаат за давање на максимален придонес во лекувањето на заболените.

Почит за ХРАБРИТЕ СЕСТРИ