Category : Проекти

Проекти Соопштенија и Настани

Филипче: Се надеваме дека со моделот на јавно-приватно партнерство ќе се подобрат здравствените услуги

admin
Министерот Филипче информираше дека зголемени се платите во здравството за 5% и додека дека оваа влада направи инвестиција како што никогаш не била направена, со