Category : Соопштенија

Соопштенија Соопштенија и Настани

Владата да ја реализира ветената програма

sskc
Г-дине Премиер, г-дине Министер за здравство, да Ве потсетиме дека ветивте основна плата на доктор специјалист во терциерно здравство од минимум 100.000,00 денари и двојно
Соопштенија Соопштенија и Настани

ССКЦ го осудува нападот на докторот дерматовенеролог од Клиничката болница во Тетово

sskc
Синдикатот на Клинички центар го осудува физичкиот напад врз докторoт дерматовенеролог вработен во Клиничката болница во Тетово и му посакува добро здравје и брз опоравок.
новости Соопштенија сскц

ССКЦ: Новиот закон за лекарска дејност не носи никакви суштински добивки за докторите на медицина

admin
Интегрално ви го пренесуваме соопштението од Синдикатот на Клинички центар: За Синдикатот на Клинички центар, Нацрт Законот за лекарска дејност кој во основа делува како