Млечни производи: бело саламурено сирење, кашкавал, биено сирење, урда

Милк транс дооел - Скопје

11.04.2019
Милк транс дооел – Скопје

Адреса: с. Кравари, Битола
Млекара ИМВ Доо од Битола започна со производство на млечни производи под брендот  VEMILK во 2017 година. Лоцирана е во с.Кравари, во подножјето на Баба планина, во најмлечниот регион - Пелагонија.
Во објект од 2100м2, изграден по најнови стандарди и опремен со најсовремена технолошка опрема секојдневно се произведуваат стандардни, безбедни 100% млечни производи.
Белото саламурено сирење, кашкавалот, биеното сирење и урдата се производите коишто за многу кратко време станаа препознатливи на пазарот, го освоија вкусот на купувачите и се наградени со нивната доверба.
Нашиот асортиман се проширува со производство на свежо млеко, неколку типови на јогурт и кисело-млечни производи, така што веруваме дека нашите консументи ќе бидат уште посреќни што ќе ја збогатат својата трпеза со квалитетни производи.
Уживајте со VEMILK - млечно. Вкусно.

Cenovnik Vemilk 

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

  • најпрво да пополните потврда, и да ја заверите во Вашата здравствена установа.
  • да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот).

Пребарување