Студија/апартмани
	Синдикат на Клинички центар – Скопје повеќе информации
плаќање на 3 рати без камата
Риболовен клуб
	Спортско рекреативен риболовен клуб “Вардар“  – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата; висината на ратата не треба...

Регистрација на возила и осигурување
ЦЕРТУС & ЦРЦ – Скопје повеќе информации
ЦРЦ технички преглед 6 рати, Цертус осигурување 12 рати;...
Туристичка агенција
Метрополитен травел – Скопје повеќе информации
15 до 20% попуст; учество за резервација на аранжман е 30%,...

Приватна оптика
Оптика Тони - Коле – Скопје повеќе информации
20% попуст; плаќање на 2 до 10 рати без камата; минимум...
Млечни производи: бело саламурено сирење, кашкавал, биено сирење, урда
Милк транс дооел – Скопје повеќе информации

Осигурителна компанија
Ризико осигурување ад Скопје – Скопје повеќе информации
плаќање на 12 рати без камата; минимум рата 300 денари
Овчо и кравјо сирење, кравји кашкавал, смрзнати кратки и долги...
Магис Агро Фоод – Скопје повеќе информации
плаќање на 3 рати без камата; минимум рата 500 денари

Регистрација на возила (технички преглед, осигурување, авто школа,...
АМСМ – Скопје повеќе информации
плаќање на 8 рати
Керамички и гранитни плочки и санитарија
ЕЛСА ЕС – ВЕЛЕС повеќе информации
15% попуст

Туристичка агенција
Атлантик турс – Кавадарци повеќе информации
плаќање на 3 рати за ескурзии и на 6 рати за летување без...

Туристичка агенција
НОА ТУРС – Скопје повеќе информации
10% попуст, од 3 до 9 рати без камата
Регистрација на возила
LEDEREKS – Скопје повеќе информации
6 рати за технички преглед, патничко осигурување и зелен...

Продавницa за чевли
ЛОЛИ – Скопје повеќе информации
15% попуст, 4 рати без камата (висината на ратата не смее...
Супермаркети
Жито Маркети повеќе информации
безготовинско плаќање на 2 рати без камата со Жито картичка

Овчо сирење
Синба Дооел – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 3 рати (минимум рата 500 денари)
Душеци, Над-душеци, Перници, Прекривки, Латофлекс
Мој Сан – Скопје повеќе информации
плаќање на 12 рати без камата; попуст 5%

Автомобилски гуми, вулканизерски услуги, брз сервис, автокозметика
Олимпико – Скопје повеќе информации
плаќање на 4 до 10 рати без камата; попуст 15 до 25%
Очила, оптички рамки, стакла, леќи, очила за сонце
Миниоптик – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата (минимум рата 1000,00 денари);...

Туристичка агенција
Скаут – Скопје повеќе информации
плаќање на 9 рати без камата
Велосипеди, Бела техника
Римеко – Скопје повеќе информации
плаќање на 12 рати без камата, минимална рата 1000 ден.

Туристичка агенција
Балкан турист – Кавадарци повеќе информации
10% за плаќање во говото; плаќање на 3 рати без камата
Автомобилски гуми, бандажи, акумулатори
Пнеуматик ТДА Трејд – Скопје повеќе информации
попустот на гуми за плаќање во готово 25%; плаќање на рати...

Осигурување на моторни возила, станбено осигурување
Еуролинк осигурување – Скопје повеќе информации
плаќање на 12 рати без камата; 10% попуст за плаќање во...
Осигурување на возила заедно со Сојуз на возачи и Технички преглед...
	Полиса Плус – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата

Технички преглед и осигурување на возила со Полиса плус
Сојуз на здруженија на возачи на Македонија повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата
Бела техника
Техномаркет – Скопје повеќе информации
плаќање на 3 рати без камата, на 6 рати со 4,8% камата, на...

ПВЦ прозори, Собни врати, Сигурносни врати, Гаражни врати
 Проспера – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 до 12 рати (за сума до 30000 денари на 6 рати,...
Овчо и кравјо бело и жолто сирење, мешано сирење, урда
Бучен Козјак – Куманово повеќе информации
плаќање на 4 рати без камата

Туристичка агенција
ТА Травити – Скопје повеќе информации
плаќање на 3 до 6 рати
ПВЦ и алуминиумска столарија
Крида – Скопје повеќе информации
30% попуст; плаќање на 3 до 12 рати (минимум рата 3000...

Блендери
Унимакс – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 рати (минимум рата 1000 денари)
Берберски салон
Артист Стајл - Скопје повеќе информации
попуст 33% (потстрижување и миење коса 100 денари)

Хулахопки и чорапи, долен веш, костими за капење
Leomar group (Bonnati fiore) - Скопје повеќе информации
плаќање на 3 рати (минимум рата 300 денари)
Садови за готвење
Братство – Охрид повеќе информации
плаќање на 6 рати (минимум рата 300 денари)

Туристичка агенција
Олимпик травел – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање од 6 до 12 рати
Конфекција
Дино спорт – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 4 рати

Долен веш и костими за капење
Jolidon Fashion Lingerie – СКОПЈЕ повеќе информации
30% попуст за плаќање во готово, 6 рати
Туристичка агенција
СТАФ – СКОПЈЕ повеќе информации
10 % попуст за плаќање во готово, 3 до 5 рати

следни 40 записи

Пребарување