Угостителство


Домашно свежо пиле од фармата на Тони
	АГРОФАРМ – СКОПЈЕ повеќе информации
3 рати без камата; цена 150 ден./кг

хотел
ХОТЕЛ КЛИМЕТИЦА 1 и 2 – ОХРИД повеќе информации
10% попуст; плаќање на 3 рати без камата

Мексикански ресторан
АМИГОС -  СКОПЈЕ повеќе информации
20% попуст
Ресторан
ХИПОКРАТ – СКОПЈЕ повеќе информации
30% попуст за сметка над 1000 денари

ресторан
НАЦИОНАЛ повеќе информации
20% попуст


пицерија и билијард клуб
ГРАНКЛУБ повеќе информации
20% попуст
угостителство
ГАЈБА БАР повеќе информации
20% попуст

угостителство - кафе бар
АСТОРИА повеќе информации
20% попуст
ресторан
БУКЕТ повеќе информации
20% попуст

Ресторан
ПРАДО – КУМАНОВО повеќе информации
10% попуст на сметка поголема од 1000 ден.


Рибен ресторан, апартмани и приватни соби
ВИЛА МАРИЈ БЛАЖ – С. РАДОЖДА, СТРУГА повеќе информации
10% попуст; 3 рати за износ над 10000,00 денари

Ресторан
ТАВЕРНА ОРКАНА – с. Пештани, ОХРИД повеќе информации
10% попуст, плаќање на 5 рати со најмала рата од 1500 денари

Рибен Ресторан, Апартмани
	ЕЗЕРСКИ РАЈ – с. РАДОЖДА, СТРУГА повеќе информации
15% попуст

Пансион & Ресторан
	ПАНСИОН КУТМИЧЕВИЦА – ВЕВЧАНИ повеќе информации
12% попуст, 5 рати, со најмала рата од 2000 денари
Ресторан, Хотелско сместување
	КОМПЛЕКС ЕТНО СЕЛО “ТИМЧЕВСКИ“ - с. МЛАДО НАГОРИЧАНИ, КУМАНОВО повеќе информации
попуст од 20% за ресторан; попуст од 40% за хотелско...


Пребарување