Бутици и накит

Продавницa за чевли
ЛОЛИ – Скопје повеќе информации
15% попуст, 4 рати без камата (висината на ратата не смее...
Конфекција
Дино спорт – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 4 рати

Долен веш и костими за капење
Jolidon Fashion Lingerie – СКОПЈЕ повеќе информации
30% попуст за плаќање во готово, 6 рати
Бутици - машки и женски
САМОИЛ – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 5 рати без камата

Бутик за чевли
RUSH SHOE BOUTIQUE – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање од 3 до 9 рати без камата; минимум купена роба 1000...
Машка и женска конфекција
ЛЕНИ И МАРИЈА – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање од 0 до 12 рати

Изработка и продажба на венчаници и хаљини
ЛЕМАР АТЕЉЕ – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање од 0 до 12 рати
Продавница за женска облека, ташни и модни додатоци
P....S.... Fashion – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст од 10% за плаќање во готово; 4 рати без камата

Продавница за женска и машка долна облека, пижами и костими за капење...
ЗА ЗА – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст од 10% за плаќање во готово; 3 рати без камата
Бебешка опрема, детска облека, долен веш и пижами за деца и возрасни,...
АНЖИ – ТЕТОВО/СКОПЈЕ повеќе информации
10% за плаќање во готово; 6 рати без камата (минимална...

Женски чевли од природна кожа од македонскиот бренд Biana trade
БОБИЛИ – СКОПЈЕ повеќе информации
Од 3 до 5 рати
Машки чевли од природна кожа од македонско производство
	ECOSE – СКОПЈЕ повеќе информации
Од 3 до 5 рати

Обувки од програмата на Биана шус
ЛЕНА МАК  –  СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 3 рати
Бутици – долна облека, козметика
ПИНК СИКРЕТ – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст; 2 до 6 рати, минимум рата 1000 денари

Ташни, паричници, ремени, шапки и шешири, чевли, марами, накит,...
ИНВЕНИО ДУКИ ДАСО – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст од 5 до 10% за плаќање во готово; 3 рати без камата...

Спортска опрема
МЕГАСПОРТ (поранешно СЛОВЕНИЈА СПОРТ)  –  СКОПЈЕ/ ДРУГИ ГРАДОВИ ВО Р. МАКЕДОНИЈА повеќе информации
20% попуст за плаќање во готово; 6 рати без камата, без...
Обувки, проиводство и трговија
БИАНА ШУС  –  КУМАНОВО повеќе информации
плаќање на 3 рати

Продавници за обувки
ТРОТЕР – СКОПЈЕ повеќе информации
10 до 15% попуст; 3 рати, минимум рата 1000 денари
Продавници за детски и анатомски обувки
АРТ SHOES – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст

Пребарување