Грижа за автомобили

Регистрација на возила и осигурување
ЦЕРТУС & ЦРЦ – Скопје повеќе информации
ЦРЦ технички преглед 6 рати, Цертус осигурување 12 рати;...
Регистрација на возила (технички преглед, осигурување, авто школа,...
АМСМ – Скопје повеќе информации
плаќање на 8 рати

Регистрација на возила
LEDEREKS – Скопје повеќе информации
6 рати за технички преглед, патничко осигурување и зелен...
Автомобилски гуми, вулканизерски услуги, брз сервис, автокозметика
Олимпико – Скопје повеќе информации
плаќање на 4 до 10 рати без камата; попуст 15 до 25%

Автомобилски гуми, бандажи, акумулатори
Пнеуматик ТДА Трејд – Скопје повеќе информации
попустот на гуми за плаќање во готово 25%; плаќање на рати...
Технички преглед и осигурување на возила со Полиса плус
Сојуз на здруженија на возачи на Македонија повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата

Регистрација на возила, осигурување, обука за возачки испит
ПСС – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата
Гуми за патнички и 4х4 возила, алуминиумски фелни, акумулатори,...
ЕВРОПА ГУМИ – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст на гуми: 10% и плаќање на 6 рати без камата; попуст...

Технички преглед и осигурување на моторни возила (Асуц Брокер &...
АСУЦ  БОРО ПЕТРУШЕВСКИ – СКОПЈЕ повеќе информации
10% за плаќање во готово; плаќање на 10 рати без камата...
Монтажа на плински уреди за автомобили
ПЛИМОНТ – СКОПЈЕ повеќе информации
5% попуст за плаќање во готово; 12 рати

Технички преглед на возила, Авто и сите други видови осигурување;...
АУТОМАКЕДОНИЈА & АМ ЦЕРТ & АМ БРОКЕР – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст; 6 до 8 рати
Монтажа на плински уреди за автомобили
АВТО ПЛИН  ВАСЕ –  СКОПЈЕ повеќе информации
15% попуст за плаќање во готово; 6 до 12 рати

продажба и одржување на гуми (пневматици), автосервиси
МОТОЦЕНТАР – СКОПЈЕ повеќе информации
10 – 25% попуст ; 3-6 рати

Пребарување