Продажни салони и маркети

Млечни производи: бело саламурено сирење, кашкавал, биено сирење, урда
Милк транс дооел – Скопје повеќе информации
Овчо и кравјо сирење, кравји кашкавал, смрзнати кратки и долги...
Магис Агро Фоод – Скопје повеќе информации
плаќање на 3 рати без камата; минимум рата 500 денари

Керамички и гранитни плочки и санитарија
ЕЛСА ЕС – ВЕЛЕС повеќе информации
15% попуст
Супермаркети
Жито Маркети повеќе информации
безготовинско плаќање на 2 рати без камата со Жито картичка

Овчо сирење
Синба Дооел – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 3 рати (минимум рата 500 денари)
Душеци, Над-душеци, Перници, Прекривки, Латофлекс
Мој Сан – Скопје повеќе информации
плаќање на 12 рати без камата; попуст 5%

ПВЦ прозори, Собни врати, Сигурносни врати, Гаражни врати
 Проспера – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 до 12 рати (за сума до 30000 денари на 6 рати,...
Овчо и кравјо бело и жолто сирење, мешано сирење, урда
Бучен Козјак – Куманово повеќе информации
плаќање на 4 рати без камата

ПВЦ и алуминиумска столарија
Крида – Скопје повеќе информации
30% попуст; плаќање на 3 до 12 рати (минимум рата 3000...
Блендери
Унимакс – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 рати (минимум рата 1000 денари)

Хулахопки и чорапи, долен веш, костими за капење
Leomar group (Bonnati fiore) - Скопје повеќе информации
плаќање на 3 рати (минимум рата 300 денари)
Садови за готвење
Братство – Охрид повеќе информации
плаќање на 6 рати (минимум рата 300 денари)

Месо и сувомеснати производи
БОШКО МЕС КОМПАНИ – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 3 рати без камата; минимум купена роба 500 денари
Машки и женски парфеми, накит (Swarovski)
ЕКОНОМИК – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање на 3 рати без камата; 10% попуст за плаќање во...

Мавровско овчо сирење со висок квалитет од сопствено производство
Томе Бродец – Гостивар повеќе информации
270,00 ден/кг на 3 рати без камата
ЛИО - Постелнини, перници, пешкири – пижами, бебе текстил (Скопје,...
	Ситник – Скопје/Охрид повеќе информации
5 рати без камата

Производи за убавина, слабеење, готвење, дормео душеци
ТОП ШОП – СКОПЈЕ повеќе информации
3 до 6 рати (до 6000 ден. – 3 рати; 6 до 12000 ден, - 4...
Изработка и продажба на уметнички дела, накит од Руски (Балтички)...
ЈАНТАР – СКОПЈЕ/БИТОЛА  повеќе информации
5 до 10% попуст за плаќање во готово и плаќање на 6 рати

Мебел
МЕБЕЛ - ВИ ВИНИЦА повеќе информации
одложено плаќање од 4 до 12 рати
Продавници за канцелариски материјали и опрема, куфери и торби
ЕКСИМА – СКОПЈЕ повеќе информации
15% попуст

Пребарување