Туризам

Студија/апартмани
	Синдикат на Клинички центар – Скопје повеќе информации
плаќање на 3 рати без камата
Туристичка агенција
Метрополитен травел – Скопје повеќе информации
15 до 20% попуст; учество за резервација на аранжман е 30%,...

Туристичка агенција
НОА ТУРС – Скопје повеќе информации
10% попуст, од 3 до 9 рати без камата
Туристичка агенција
Атлантик турс – Кавадарци повеќе информации
плаќање на 3 рати за ескурзии и на 6 рати за летување без...

Туристичка агенција
Скаут – Скопје повеќе информации
плаќање на 9 рати без камата
Туристичка агенција
Балкан турист – Кавадарци повеќе информации
10% за плаќање во говото; плаќање на 3 рати без камата

Туристичка агенција
ТА Травити – Скопје повеќе информации
плаќање на 3 до 6 рати
Туристичка агенција
Олимпик травел – СКОПЈЕ повеќе информации
плаќање од 6 до 12 рати

Туристичка агенција
СТАФ – СКОПЈЕ повеќе информации
10 % попуст за плаќање во готово, 3 до 5 рати
Автобуски превоз
БЛИЗНАЦИ РАШТАК ТВИНС – СКОПЈЕ повеќе информации
од 5% до 20% попуст; 2 до 3 рати без камата

Апартмани – Олимпик Бич
ТА ИН ТРАВЕЛ СЕРВИС – СКОПЈЕ повеќе информации
12 рати без камата (апартман и превоз)
Туристичка агенција
ТА ПЕТ – СКОПЈЕ повеќе информации
5% попуст; 6 до 12 рати

Туристичка агенција, меѓународни линии, автошкола
МАКЕДОНИЈА СООБРАЌАЈ – СКОПЈЕ повеќе информации
6 рати без камата
Туристички агенции, автобуски превоз
ДИПЛОМАТИК ТРАВЕЛ – СКОПЈЕ повеќе информации
5 до 20% попуст

Пребарување