Услужни дејности и Сервиси

Риболовен клуб
	Спортско рекреативен риболовен клуб “Вардар“  – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата; висината на ратата не треба...
Приватна оптика
Оптика Тони - Коле – Скопје повеќе информации
20% попуст; плаќање на 2 до 10 рати без камата; минимум...

Очила, оптички рамки, стакла, леќи, очила за сонце
Миниоптик – Скопје повеќе информации
плаќање на 6 рати без камата (минимум рата 1000,00 денари);...
Берберски салон
Артист Стајл - Скопје повеќе информации
попуст 33% (потстрижување и миење коса 100 денари)

Универзитет
УНИВЕРЗИТЕТ ЗА ТУРИЗАМ И МЕНАЏМЕНТ – СКОПЈЕ повеќе информации
попуст 20% од редовни цени (без бонуси); плаќање на 10 рати...
Хотелиерство
ВИЛА ГОРА – КРУШЕВО повеќе информации
попуст од 25 до 43%, плаќање на 3 рати без камата

Фитнес и Спа Центар, Кафетерија, Игротека
СПОРТСКИ ЦЕНТАР SYNERGY FITNESS & SPA – СКОПЈЕ повеќе информации
35 до 40% попуст
Тенис, Падел тенис, Фан шоп продавница, Фитнес
СПОРТСКИ ЦЕНТАР ЈАНЕ САНДАНСКИ – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст

Хотел, Ресторан, Спа центар
ХОТЕЛ РУССИА – СКОПЈЕ повеќе информации
10% попуст
Луна парк, Градски пајтон, Вртелешка
ЛУНА ПАРК – СКОПЈЕ повеќе информации
50% попуст

Козметичко фризерско студио
СПА НИКОЛ ЦЕНТАР – СКОПЈЕ повеќе информации
25% во готово; 10% попуст за плаќање до 6 рати

Пребарување