Диџитал Фајнанс Интернешнал – Скопје

Диџитал Фајнанс Интернешнал – Скопје  

Поволност: ненаменски потрошувачки кредити на 3 или 6 рати 

Адреса: ул. Димитрие Чуповски бр. 12/1-1 – Скопје

Тел. 02 323 8888

Повеќе информации:  

 Аплицирајте во нашите експозитури за кредит во износ од 3.000 МКД до 18.000 МКД

  • Одобрување веднаш, исплата во готово во нашите експозитури, или на сметка
  • Без жиранти и скриени трошоци
  • На 3 или 6 рати
  • Без камата – само надомест
  • Пример:

18.000 МКД на 6 рати – месечната рата изнесува 3.463 МКД

6.000 МКД на 3 рати – месечната рата изнесува 2.170 МКД

Минимална неопходна документација за кредит:

За сите потреби членовите на Синдикатот може да се обратат во било која експозитура

Филијала Kreddy Центар Ул. Даме Груев бр. 1 Центар, Скопје

Филијала KreddyРампа Ул. 11 Октомври бр. 54-310 Скопје

Филијала Kreddy Ѓорче Петров Ул. Ѓорче Петров бр. 72а Скопје

Филијала Kreddy Струмица Ул. Благоја Јанков – Мучето бр. 1 Струмица Ѓорче Петров