Bellmondo

Производство на обувки од природна кожа
Локација ГТЦ Скопје прв кат                                                                                                                                  Работно време: пон-пет: 10:00-20:00 сабота 10:00-17:00

Поволност плаќање на 2 до 6 рати (висината на ратата да не е помала од 1000 денари)

Bellmondo се занимава со производство на обувки, чанти и ремени од природна кожа.

Нашите производи се изработуваат од природна кожа. Ние излегуваме во пресрет на нашите клиенти со тоа што даваме можност бојата на кожа да ја изберат сами.

Во Крива Паланка се наоѓа нашиот производен погон, продажниот салон се наоѓа во ГТЦ Скопје прв кат од десна страна на влезот од плоштад.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е да ги имате следните
документи:

  1. Потврда ЈЗУ за задршка од плата заверена во јавната здравствена установа каде сте вработени.
  2. Две Изјави (една за продавачот/давател на погодноста и една за Синдикатот).
  3. Потврда ССКЦ  – Потврда дека сте член на ССКЦ заверена во синдикатот.