Ние остануваме овде за вас, вие останете дома за нас

 

Кардиолошкиот тим на Минхенската Клиника Богенхаузен во сопствена продукција ја преработи песната „Love & Hate“ од Michael Kiwanuka, и упати силна порака до сите луѓе во ова предизвикувачко време:

„Држете, држете се заедно!

Ќе го направиме тоа во ова време заедно!

Ние остануваме овде за вас, вие останете дома за нас“. ️

Медицинскиот персонал од Kardiologie-Team in der MünchenKlinik Bogenhausen до пријателите во Италија, Шпанија, Франција, Велика Британија, САД и низ целата планета ја упатува следната порака:

                          Ние сме во ова заедно!                                                                                                                             Овој  вирус не може да не сруши!

Не може да не скрши, ние ќе продолжиме да се бориме тука, па ајде да работиме

заедно и трпеливо!

 

Останете дома за нас!

Извор: MünchenKlinik Bogenhausen   April 2 at 4:49 PM