Author : sskc

Работник Соопштенија и Настани

Rabotnik.com.mk: Правата на работниците во дигиталната ера

sskc
Се предвидува нова индустриска револуција. Се очекува дигитализацијата на економијата да ги наруши производствените процеси, светот на работа и општеството во целина. Но, сè уште