БАЛКАН ТУРИСТ

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

Адреса: ул.Пано Мударов бр.8, 1430 Кавадарци
Телефони: 043 400 305; 400 306; 071 250 252; 071 250 253; 070 218 080

Поволност: 10% за плаќање во говото; плаќање на 3 рати без камата

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

ТА Балкан Турист е агенција со повеќегодишно искуство и традиција во областа на туризмот. Формирана е во 1990г. во Кавадарци. Во својата програма агенцијата ги нуди следниве услуги:
ЛЕТУВАЊА И ЗИМУВАЊА ВО ЗЕМЈАТА И ВО СТРАНСТВО
ХОТЕЛСКО СМЕСТУВАЊЕ
АВИОНСКИ БИЛЕТИ И РЕЗЕРВАЦИИ
АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ
ОРГАНИЗИРАНИ ПАТУВАЊА И РАЗГЛЕДИ
ОРГАНИЗАЦИЈА НА КОНГРЕСИ И СЕМИНАРИ
ИНФОРМАЦИИ И КОНСУЛТАЦИИ ЗА ВАШИТЕ ПАТУВАЊА
ШКОЛКИ / АПСОЛВЕНТСКИ ЕКСКУРЗИИ
ЕКСКЛУЗИВНИ ПАКЕТ АРАНЖМАНИ
Нашиот деловен углед, професионалност, долгогодишно искуство, квалификуваноста и услужноста на нашите вработени, како и големиот број на задоволни клиенти се потврда за нашиот квалитет. Меѓу другото агенцијата поседува и 3 високо-туристички мини автобуси (со 20+1 и 17+1 седишта), опремени со клима уред и аудио и видео систем.

Балкан Турист е членка на АТАМ и IATA и оперира со лиценца А за вршење на дејноста од областа на туризмот

www.balkanturist.com.mk

Scroll to Top