БИЛИЈАРД & СНУКЕР – ГРАН КЛУБ

РЕСТОРАН ПИЦЕРИЈА БИЛИЈАРД КЛУБ

Локација: до Виталија, во продолжеток на истата уличка на Гранмаркет.
Гранклуб врши испорака до Клинички центар.

телефон: 02 3177-317, 072/216-517

Потребна документација:

  1. Членска карта на ССКЦ
Scroll to Top