БРАТСТВО ОХРИД

САДОВИ ЗА ДОМАЌИНСТВО И РЕСТОРАНИ

ул. 7 Ноември бб 6000 Охрид

Телефон: 02 3065 557; 071 230 034; 075 448 300 Драги

Погодност: плаќање на 6 рати (минимум рата 1000 денари).

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена  Потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена Потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]

Познатиот и реномиран производител “БРАТСТВО“ ОХРИД Ви нуди широк асортиман на производи по фабрички цени – најниски цени на 6 рати.

  • Садови за домаќинство и угостителство од 1 до 70 литри
  • Послужавници, Овали, Тави
  • Прибор за послужување

Сите производи на “БРАТСТВО“ ОХРИД се одликуваат со врвен квалитет и модерен дизајн, а изработени се од најквалитетен благороден челик кој не рѓосува INOX 18/10.

Производството на садови за готвење е најстарата дејност на Братство, a истовремено и најпрепознатливата. Индустријата за метални производи “Братство Инокс” се вбројува во редот на најреномираните компании за изработка на садови за домаќинство во Југоисточна Европа.

Богатата производна програма опфаќа садови за домаќинство и угостителство во кои може да се готви, чува, транспортира и послужува храна по сите гастрономски стандарди. Садовите се продуцираат по принципот на “сендвич дно”, што овозможува рамномерно донесување на топлината и нејзината максимална искористеност.

Производите за чување и транспорт на храна овозможуваат задржување на саканата температура на храната и до 24 часа. Зафатнината на садовите се движи од 1 до 70 литри.

Заштедата на топлотната енергија при готвењето е (1:3), лесното одржување како и вечноста на ростфрајот, ги прави овие производи практични и посакувани.

Scroll to Top