ВЕ МИЛК

МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ (СИРЕЊЕ, КАШКАВАЛ, УРДА)

с. Кравари, Битола

погодност: плаќање на 3 рати без камата.

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

Млекара ИМВ Доо од Битола започна со производство на млечни производи под брендот  VEMILK во 2017 година. Лоцирана е во с.Кравари, во подножјето на Баба планина, во најмлечниот регион – Пелагонија.
Во објект од 2100м2, изграден по најнови стандарди и опремен со најсовремена технолошка опрема секојдневно се произведуваат стандардни, безбедни 100% млечни производи.
Белото саламурено сирење, кашкавалот, биеното сирење и урдата се производите коишто за многу кратко време станаа препознатливи на пазарот, го освоија вкусот на купувачите и се наградени со нивната доверба.
Нашиот асортиман се проширува со производство на свежо млеко, неколку типови на јогурт и кисело-млечни производи, така што веруваме дека нашите консументи ќе бидат уште посреќни што ќе ја збогатат својата трпеза со квалитетни производи.
Уживајте со VEMILK – млечно. Вкусно.

Scroll to Top