ГОСТИЛНИЦА ИЛИНДЕН

ГОСТИЛНИЦА ИЛИНДЕН

Локација: ул. Раде Кончар бр. 7, Дебар Маало – Скопје
Телефон: 389 2 3111 112
Поволност: попуст од 20%

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати:

  1. Членска карта на ССКЦ
Scroll to Top