ГРАН ЕКСПОРТ МАРКЕТ

ПРОИЗВОДИ ЗА ГРЕЕЊЕ ОД ALFA-PLAM ВРАЊЕ, БЕЛА ТЕХНИКА

ул. 50-та Дивизија 24-a, Скопје

Телефон: 00 389 02 3179 239

Поволност: плаќање на 8 рати без камата            

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

Ја носиме топлината до вашиот дом – Гран Маркет е овластен дилер на производи за греење од Alfa Plam-Vranje, најквалитетен пелет од Crown Forest, Eko Step и BioEnergy Point, правосмукалки за пепел од Ribitech, бојлери од италијанскиот бренд Bandini, инокс оџаци и ќунци од Spiroduct како и сопствен производ, алатка за пренос на товар GranElevator.

Scroll to Top