ДЕЛИКАТЕС ДЕ-МИ ПЛУС СКОПЈЕ

Сувомеснати и млечни производи
Адреса: ул. Жеглане бр. 37а, Скопје
Тел. 078 644 752 Ива

Поволност: плаќање на 3 рати без камата; ратата не треба да биде помала од 500 денари

Повеќе информации:  

Од нашата палета на производи за вас вработените во Клинички Центар Мајка Тереза, членови на Синдикатот, ви нудиме производи по поволни цени  од:

 • Млекара Николови (сирење, кашкавал, урда)
 • Ларс – компанија за конзерирање овошје и зеленчук
 • Замрзната риба: Ослич, пастрмка и скуша

Ценовник:

 • Кравјо сирење канта Николови 7кг – 230 ден/кг
 • Овчо сирење канта Николови 7 кг – 300 ден/кг
 • Кравји кашкавал штека Николови  – 320 ден/кг
 • Кравји кашкавал пита Николови  – 325 ден.кг
 • Урда Николови  1кг. – 125 денари
 • Домашен ајвар Благ 720 гр.  – 168 ден.
 • Домашен ајвар Лут  720 гр. – 168 ден.
 • Корнишони  720 гр.– 52 ден.
 • Пеперони со сирење  550 гр. – 140 ден.
 • Цвекло 720 гр. – 36 ден.
 • Феферони 720 гр. – 56 ден.
 • Индустриски ајвар Благ 720 гр. – 75 ден.
 • Индустриски ајвар Лут 720 гр. – 75 ден.
 • Листови кисела зелка 1,5 кг – 94 ден.
 • Печена пиперка 720 гр. – 75 ден.
 • Потпечена феферонка 370 гр. – 46 ден.
 • Замрзната риба Ослич  10 кг. Пакет – 135 ден/кг
 • Замрзната риба Ослиќ во кеса 1 кг – 140 ден/кг
 • Замрзната риба Пастрмка 10 кг. Пакет – 275 ден/кг
 • Замрзната риба Скуша 20 кг. Пакет – 110 ден/кг

За нарачка на производи можете да се јавите на 078/644-752 Ива или на Вибер и на маил: delikatesplus@yahoo.com

Достава до Клинички центар или за поголема нарачка во договор со вас до вашиот дом.

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

Да пополните потврда и да ја заверите во Вашата здравствена установа.

Да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот)

Да приложите потврда за членство заверена во Синдикатот

Scroll to Top