ЕВРОПА ГУМИ

САЛОН ЗА ГУМИ

Телефон (02) 272 00 22; (02) 321 79 13; 075 410 119
info@evropagumi.com.mk

Поволност: 10% попуст; плаќање на 6 рати без камата.

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати:

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

За претстојната зимска сезона 2015/2016 како вработени во клиничкиот центар MAJKA ТЕРЕЗА ја имате привилегијата на користење на следните поволности при купување во нашата фирма, co покажување на потврда за вработени.

1. Попуст 10 % од малопродажниот ценовник за сите видови гуми за патнички и 4×4 возила и тоа на одложено плаќање на 6 рати без камата.

2. Одложено плаќање на 4 рати без камата на Алуминиумски фелни, Акумулатори, Дискови, Плочки, Моторно масло, Филтри, Спони, Брисачи, Сијалички, Патосници, Ланци и останати резервни делови.

3. 10 % попуст на работна рака за вградување на сите гореспомнати делови и уреди.

Дел од асортиманот на производи се добро познатите брендови од Европско потекло BRIDGESTONE, MICHELIN, FIRESTONE, DAYTON како и одличните производи на Премиум гумите на VREDESTEIN произведени во Холандија.

За повеќе информации искористете ги следните опции:

www.evropagumi.com.mk mail. info(5)evropagumi.com.mk

тел. 02 2720 022 тел. 02 3217 913

fb. facebook.com/Gumi.Evropa

Ви посакуваме безбедни патувања !

Scroll to Top