КРУСЕЛ Е-ПРОДАВНИЦА – СКОПЈЕ

Печки на пелети, Бела техника, ТВ & аудио апарати, Апарати за домаќинство, Лична нега, Алати и др.
Адреса: бул. Борис Трајковски бр. 86а, Скопје
Тел. 078 238820; 02 2520999

Поволност: плаќање на 12 рати без камата; висината на ратата не треба да изнесува помалку од 1000 денари

Повеќе информации:

КРУСЕЛ дооел Скопје е КРУСЕЛ дооел Скопје е компанија формирана 1992 година, а од 2002. започнува со самостоен увоз на апарати за домаќинство.

Компанијата Крусел се занимава со продажба на големо и мало на алати, апарати за домаќинство, бела техника, градинарски производи, апарати за лична нега, грејни тела, апарати за ладење…

Ние сме овласен увозник и дистрибутер на реномираните брендови како: ISKRA, Rohnson, Laica, Fagor, Moser, Emide, а последнава година и на Honeywell, Duracraft и Cloer

Следејки го развојот на технологијата и потребите на потрошувачите денес КРУСЕЛ дооел е една од водечките компании во рамките на нашата дејност. Со успешната работа на младиот тим вработени, бесплатната и навремена достава со сопствени возила, продуктивниот и брз сервис, КРУСЕЛ дооел се стекна со препознатливост и доверба кај своите клиенти и создаде широка трговска мрежа на клиенти низ цела Северна Македонија.

ONLINE продавница

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

Да пополните потврда и да ја заверите во Вашата здравствена установа.

Да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот)

Да приложите потврда за членство заверена во Синдикатот

Scroll to Top