ЛЕМАР АТЕЛЈЕ

Локација: ТЦ Бисер, 1 Кат – Скопје
Телефон: 02 5110217, 072 211 246, 071 366 780
e-mail: ateljelm@gmail.com
fb Atelje Lemar

Поволност: од 0 до 12 рати без камата

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]

Scroll to Top