ПНЕУМАТИК

САЛОН ЗА ГУМИ

Адреса: бул. “Митрополит Т. Гологанов” 52, реон 5
(до Католичка црква, карши пералните)

Тел. 3231-808; 3231-765; 071-368-321

Е- пошта: centar@pneumatik.com.mk 

Поволност:

-плаќање на гуми на рати 20% (4 гуми на 6 рати и 2 гуми на 4 рати); за плаќање во  готово попустот на гуми ќе изнесува 25%)

-акумулатори по редовни цени  на 4 рати

-бандажи – цена по договор на 6 рати

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда  од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

Компанијата ТДА ТРЕЈД е основана во 1991 година како увозник и дистрибутер на гуми (пневматици) за сите видови на возила во Македонија. За кус период стана лидер на македонскиот пазар на пневматици. Доказ за квалитетната и успешна работа е рангирањето на компанијата во 200-те најуспешни деловни субјекти во Македонија во изминативе 10 години.

Со цел да ги задоволи специфичните потреби на сите свои клиенти, во 2003 година, компанијата ТДА ТРЕЈД ја подели палетата на услуги на две различни компании. Така, малопродажбата беше ребрендирана под името ПНЕУМАТИК, додека ТДА ТРЕЈД остана одговорна за големопродажба на гуми во Македонија. Се трудиме секогаш на нашите ценети потрошувачи да им ги понудиме најдобрите цени на гуми во Македонија.

ПНЕУМАТИК располага со четири сопствени услужно-продажни објекти во Скопје, еден во Битола и еден во Тетово Во Кичево функционира партнерски сервис кој го носи името Пнеуматик добиено по пат на франшиза. Сите објекти се опремени со најсовремени машини и посебно обучен кадар кој ќе ви помогне во најкус можен рок да ги надминете и решите сите проблеми поврзани со вашите пневматици.

About

Денес ПНЕУМАТИК има многу широк асортиман на производи од областа на гумарската индустрија. Официјален застапник е за пневматиците од брендовите GOODYEAR, DUNLOP, PIRELLI, MICHELIN, CONTINENTAL, COOPER, FULDA, SAVA, KLEBER, RIKEN, TIGAR, DEBICA, BKT и MENTOR. Екслузивен застапник е за алуминиумски фелни од програмата на светски познатите OZ-RACING. Исто така, е и официјален застапник за акумулатори од брендот ENERGIZER.

За целосно задоволување на потребите на купувачите, ПНЕУМАТИК разви одлична палета на услуги. Една од екслузивните услуги кои ги нуди на своите клиенти е чување на зимски, односно летни гуми – пневматици, во идеални услови во сопствени магацини..

Во текот на досегашното работење ТДА ТРЕЈД и ПНЕУМАТИК развија и одлична дистрибутерска мрежа низ целата држава, со која ги покриваат сите поголеми градови.

Scroll to Top