САМОИЛ БУТИК

МАШКА И ЖЕНСКА ОБЛЕКА И ГАЛАНТЕРИЈА

Адреса: 11-ти Октомври 25, во зградата на Кјуби (секој ден од 08 до 21 часот).
Телефон : 02 322 5644

Поволност: плаќање на 5 рати без камата

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати:

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

Некои работи се само мода а некои имаат вредност.

Стајлинг со кој нема да изневерите.

Scroll to Top