СИНБА

ОВЧО МЛЕКО И ОВЧО СИРЕЊЕ

 

078 451 977 Мирјана

Поволност: плаќање на 3 рати без камата. Висината на ратата не смее да изнесува помалку од 500 денари.

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

 

[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]

Од пасиштата на планината КИТКА е добиено високо  квалитетно еколошко чисто овчо млеко со кое што СИНБА 2013 дооел Скопје на ТРАДИЦИОНАЛЕН начин по најсовремени стандарди и имплементиран НАССР систем со решение од АХВ произведува и нуди ОВЧО СИРЕЊЕ.

Пакувањето е во ПВЦ канти по 7.5кг.

Цената за еден кг. е 273 ден. со вклучен 5% ддв и можност за плаќање на 3 рати.

Сирењето ќе може да го набавувате секој втор четврток во месецот на паркингот пред Синдикатот од 12.00 – 14.00 часот.

За подетални информации јавете се на 078/482-601 Верче.

 

 

Scroll to Top