СИТНИК

Адреса:  ул. Митрополит Теодосиј Гологанов бр. 39, Скопје – наспроти студентскиот
дом Кузман, до Клуб на пратеници (Ситник);
ул. Гоце Делчев бр. 42 – Стара чаршија, Охрид (Ситник)
ул. Гоце Делчев бр. 34 – Стара чаршија, Охрид (Lisca)

тел. 02 3128 000

Поволност: 5 рати без камата

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати:

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]

Scroll to Top