ТОМЕ БРОДЕЦ

МАВРОВСКО ОВЧО СИРЕЊЕ

Адреса:  нас. Млаки 2 , бр.62, Гостивар
Лице за контакт:  Ивица 075 955 333

Поволност: плаќањена 3 рати без камата.

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати:

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]

Сирењето се произведува од непастеризирано 100% овчо млеко и истото се произведува и преработува во мандра во с.Бродец – Маврово каде што и се одгледува стадото
* Достава на Клинички центар се врши 2 пати месечно, во среда

Повеќе информации: 
ДПТУ -“ТОМЕ БРОДЕЦ” ГОСТИВАР во соработка со СИНДИКАТОТ НА КЛИНИЧКИ ЦЕНТРИ

понуда за овчо сирење

1.  Нудиме овчо сирење со висок квалитет од сопствено производство.
2.  Сирењето е пакувано  во мали лимени канти со просечна бруто тежина од 6.5 до 7.5  кг.
3.  Цената е 270,00 мкд по килограм , со достава до Клинички Центар
4.  Достава ќе се врши 2 пати месечно (секоја втора среда)
5.  Плаќањето се врши на три еднакви месечни рати со потврда, изјава и членска карта на вашиот синдикат
* Сирењето се произведува од непастеризирано 100 % овчо млеко и истото се произведува и преработува во мандра во с.Бродец – Маврово каде што и го одгледуваме стадото.

 

Scroll to Top