МИСЛЕЊЕ

Јаким Неделков: Одлуката на ИО на ССКЦ е храбра одлука

Loading

Коментирајќи ја вчерашната изјава на претседателот на Синдикатот на Клинички центар, Горан Беговиќ, кој вели – доколку им се исполнат барањата ќе гласаат за СДСМ, Неделков нагласи дека тоа е храбра одлука, која е практика во повеќе земји.

Извор: Канал 5 ТВ Вести  25.10.2019

Jakim Nedelkov Odlukata na IO na SSKC e hrabra odluka