АУДИО И ВИДЕО ПРИЛОЗИСТАВ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ

ТВ Телма: Синдикатот на клинички е против јавното приватно партнерство

Loading

Извор: ТВ Телма 28.03.2019