ATLANTIK TURS

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

Адреса: ул.„Илинденска“бб, Кавадарци
Тел. Скопје 02 3109 825; 02 3109 826;
Кавадарци 043 420 885; 043 412 885

Поволност: плаќање на 3 рати за ескурзии и на 6 рати за летување без камата.

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

Туристичката агенција „Атлантик турс“ верува дека деновите поминати на патување се најубавите денови од годината и токму затоа е особено значајно на секој клиент да му пристапиме со особено внимание и да се обидеме да ги претвориме плановите и соништата во реалност. За да бидеме што подобри и поуспешни, никогаш не забораваме дека денес луѓето се помалку веруваат на слатките зборови…..многу повеќе на добрите дела и на вистината.
Со особено задоволство Ве информираме дека од 16.ноември 2013 година Туристичката агенција „Атлантик Турс“ Кавадарци отвори своја подружница во Скопје, на ул. Стале Попов бр.9 (веднаш наспроти Железничката Станица).

e-mail: info@atlantikturs.com
atlantik_kav@yahoo.com

e-mail: info-sk@atlantikturs.com

Scroll to Top