BROTHERS INTERNATIONAL – СКОПЈЕ

Врати и Мебел
Адреса: Ул. Луба Ивановиќ Бр.5Б, Скопје
Тел. 075-334-139

Поволност: 5% попуст; плаќање на 3 до 6 рати (минимум рата 3000 денари)

Повеќе информации:

Brothers International ги поседува и брендовите Doors&Doors и Mebel&Mebel.

Компанијата е основана во 2016 година во Скопје, Македонија. Компанијата се занимава и со големопродажба и со малопродажба.

Брендовите Doors&Doors и Mebel&Mebel нудат квалитетни производи со елегантни дизајни кои по вкусот на балканските и европските потрошувачи. Компанијата го фокусира бизнисот на три аспекти на производите што ги нуди: квалитет, елеганција и цена.

Марката Doors&Doors нуди одлични внатрешни врати и надворешни врати по многу конкурентни цени. Нашите врати се главно дизајнирани од нас, и се целосно произведени во Турција. Ние се трудиме максимално да им понудиме на потрошувачите најдобри производи за тоа за што плаќаат. Под брендот Doors&Doors им нудиме на нашите клиенти квалитетни внатрешни врати, врати за училишта, болници и хотели, како и надворешни врати за влезови во куќи, станови, излези од пожар и излези за итни случаи.

Брендот Mebel&Mebel им нуди на потрошувачите домашен, канцелариски мебел, хотелски мебел и мебел за ресторани и кафетерии. Сепак, нашиот главен фокус е ставен на мебелот за домаќинства бидејќи самите сме производители на мебел за дома во Турција.

Бидејќи постои се поголем интерес за нашите производи од страна на нашите клиенти, работиме со страст и ентузијазам да им служиме на што поголем број клиенти со квалитетни и достапни производи. За да допреме и да информираме поголем број потрошувачи . За подетално да ве информираме и да ви овозможиме лесен пристап до нашите производи и можност да ги нарачате во кое било време од денот ги нудиме нашите производи преку социјални медиуми како Гугл, Фејсбук и Инстаграм.

Работиме за потрошувачите и сесрдно се трудиме да продолжиме со новитетите. Во светот кој брзо се менува, немаме намера да бидеме следбеници на промената, туку да бидеме лидер на промените во нашиот домен на деловни активности во регионите со кои работиме.

Е-Маил: info@doorsmebel.com

За да ја користите поволноста за плаќање на рати, потребно е:

Да пополните потврда и да ја заверите во Вашата здравствена установа.

Да пополните и потпишете две изјави (една за продавачот и една за Синдикатот)

Да приложите потврда за членство заверена во Синдикатот

Scroll to Top