Economic Parfemi Makedonija

ТРГОВИЈА НА ГОЛЕМО И МАЛО СО ПАРФЕМИ, НАКИТ И ЧАСОВНИЦИ

ТЦ Бисер, ТЦ Лептокарија, ТЦ Буњаковец

Телефон 075 441 787

Поволност: 10% попуст за плаќање во говото; плаќање на 3 (три) рати, без камата (минимална рата 1000 денари).

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]
Парфемите се произведени од висококвалитетни парфемски бази кои потекнуваат дирекно од Франција. За разлика од наливните парфеми кои можат да се најдат на нашиот пазар и кои имаат максимум 12% концентрат, овие парфеми имаат 20-25% концентрат. Тоа доволно говори за квалитетот на парфемите ако го знаеме фактот дека ни еден парфем на светот нема повеќе од 35% концентрат, бидејќи со повеќе од 35% има прејак мирис што не е пријатен за човекот.
* Сите парфеми се продаваат под брендот ECONOMIC
* Сите парфеми се во амбалажи од по 20 ml

Scroll to Top