IN TRAVEL

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

ЛОКАЦИЈА – Димитрие Чуповски 26А (спроти гимназија Јосип Броз)

Телефони: 02 3204 000; 02 3204 001; 02 3121 551; 02 3118 911; 078 428 308

Поволност: 12 рати без камата (апартман и превоз)
Можност за договор за полупансион во готово

За дополнителни информации за аражманите (цени и апартмани): www.intravel.com.mk; тел/факс: 3121 551,   3118911; email: agencija@intravel.com.mk

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
Scroll to Top