LA TERRAZZA

RISTORANTE ITALIANO “LA TERRAZZА” – СКОПЈЕ

Локација: ул. 11 Октомври, бр. 2 лок. 4, Плоштад Македонија – Скопје
Телефон: 02 3113 380; 071 211 203

Поволност: попуст од 20%

Потребна документација:

  1. Членска карта на ССКЦ

RISTORANTE ITALIANO LA TERRAZZA – Појадок, вечера, грчка и медитеранска храна, италијанска пица, морска и вегетаријански храна …  сето тоа можете да го најдете во La Terrazza
E-mail: laterrazzaskopje@gmail.com

Scroll to Top