LEOMAR GROUP (BONNATI FIORE)

ПРОДАЖБА НА ЖЕНСКА И МАШКА ДОЛНА ОБЛЕКА

Leomar group (Bonnati fiore) – Скопје

Локација:  ул. 9ти Мај 10А, Скопје
Тел: 072 266 768; 02 3201055

Поволност: плаќање на 6 рати без камата (минимум рата 1000 денари).

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати:

  1. Заверена потврда  од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава  во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]

Во светот на модата, предизвик на компанијата LEOMAR group е да се живее во светот посветен на жените и да влијае во креирање на мода за жени и мажи.

ЛЕОМАР ГРУП ДОО е компанија основана во Скопје во 2014 година. Основна дејност на компанијата е увоз и продажба на хулахопки и чорапи, како и увоз и продажба на женска и машка долна облека, пижами и костими за капење. Ние се обидуваме нашето искуство и посветеност да го усмериме кон доведување на производите до потрошувачите и нивно потполно уживање во производите кои се нудат.

На почетокот, портфолиото на LEOMAR group се состоеше од производи на полскиот бренд Fiore, кој со неговиот дизајн и функционалност нуди голем избор на хулахопки и чорапи дизајнирани да ги задоволат потребите на најпребирливите дами. Истражувањето и употребата на најдобрите предива се основа за да се обезбеди максимална удобност за жените, нагласувајќи ја нивната женственост. Чорапите и хулахопките на Fiore нудат уникатен стил и дизајн.

Понатака, портфолиото на LEOMAR group се зголеми со производи од српскиот бренд Bonatti. Моделите на долна облека, пижами и костими за капење на брендот Bonatti комбинираат гламур со модерна функционалност на модели во согласност со најновите трендови и бои, кои нудат одличен квалитет и конкурентна цена.

Филозофијата на компанијата LEOMAR group е никогаш да не се биде задоволен со моменталната продажба, и постојано да го ревидира и да го надополнува портфолиото на продажбата и да ги анализира вашите идеи без граници.

 

Scroll to Top