METROPOLITEN TRAVEL

ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА

Адреса: ул. Дебарца бр. 29, Скопје

Поволност: 15 до 20% попуст за плаќање во готово; учество за резервација на аранжман е 30%, а останатите 70% се на рати, кои треба да се исплатат заклучно со октомвриската плата.

Поволност: попуст 15 до 20% за плаќање во готово; на одложено плаќање со учество за резервација на аранжман од 30%, a останатите 70% се на рати, кои треба да се исплатат заклучно co октомвриската плата.

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта
[siteorigin_widget class=”Vmagazine_Lite_Medium_Ad”][/siteorigin_widget]

За подетални информации: www.metropoliten.com.mk

 

 

Scroll to Top