PROSPERA

СИГУРОНОСНИ ВРАТИ, СОБНИ ВРАТИ, ПВЦ СТОЛАРИЈА, ГАРАЖНИ ВРАТИ

СКОПЈЕ бул. 8ми Септември бр.8

Тел: 02/3072-162

Лице за контакт: Несторов Тодор
e-mail: info@prospera.com.mk

Работно време:
пон-пет 09:00 – 19:00

КУМАНОВО ЈНА бр. 24

Тел: 031/432-621

Лице за контакт: Велковски Бојан
e-mail:prodavnica_kumanovo@prospera.com.mk

Работно време:
пон-пет 09:00 – 17:00

СТРУМИЦА ул. Ленинова 102

Тел: 034/340-350

Лице за контакт: Боневски Ване
e-mail: strumica@prospera.com.mk

Работно време:
пон-пет 09:00 – 18:00

Дирекција – ЈНА 24 Куманово

e-mail: contact@prospera.com.mk

e-mail: negotino@prospera.com.mk

ПРИЛЕП Ул.Марксова 140

Тел: 076/405-805

e-mail: prilep@prospera.com.mk

Поволност: плаќање од 6 до 12 рати (до 30000 денари на 6 рати; над 30000 денари на 12 рати).

Потребна документација за да ја користите поволноста за плаќање на рати :

  1. Заверена потврда од Вашата ЈЗУ за задршка од плата
  2. Изјава со која гарантирате редовна исплата на ратите
  3. Членска карта на ССКЦ или заверена потврда од Синдикатот дека сте член (се издава во просториите на Синдикатот)
  4. Лична карта

Проспера е основана во 2004 година од кога почнува да се занимава со продажба на сигурносни врати. Продажбата иницирана на подрачјето на Скопје и Куманово ја проширивме низ целата држава.

До денеска Проспера е израсната во компанија специјализирана во продажба, монтажа и сервис на сигурносни врати, собни врати и ПВЦ прозорци. Со своите 15 екипи за монтажа, 4 гипсерски екипи и 12 возила за монтажа кои оперираат на територијата Скопје, Куманово, Штип и Струмица сме компанија со најголем капацитет на монтажа од ваков тип.

Големиот капацитет и добрата организираност се одразуваат не само на брзата монтажа туку и на молскавично брзиот сервис за нашите клиенти, дури и во текот на периодите со најголем обем на работа.

Од самото формирање до ден денес напорно работиме на константно подобрување на квалитетот на вратите што ги нудиме, но уште повеќе на подобрување на услугата која не зближува со купувачот и не издвојува од конкуренцијата.

Нашата цел и обврска е

  • Во продажните салони да обезбедиме беспрекорна презентација за да бидеме сигурни дека ќе го добиете тоа што ви е потребно.
  • Да обезбедиме висококвалитетна монтажа за да бидете сигурни дека сте добиле повеќе отколку што сте очекувале.
  • Да обезбедиме голем број задоволни купувачи за да ПРОСПЕРА биде сигурна дека во годините што доаѓаат ќе добие нови купувачи.

Scroll to Top