Јаким Неделков: Одлуката на ИО на ССКЦ е храбра одлука

Коментирајќи ја вчерашната изјава на претседателот на Синдикатот на Клинички центар, Горан Беговиќ, кој вели – доколку им се исполнат барањата ќе гласаат за СДСМ, Неделков нагласи дека тоа е храбра одлука, која е практика во повеќе земји.

Извор: Канал 5 ТВ Вести  25.10.2019

https://arhiva.sskc.mk/%D1%98%D0%B0%D0%BA%D0%B8%D0%BC-%D0%BD%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D0%B4%D0%BB%D1%83%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B8%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%81%D0%BA%D1%86-%D0%B5/jakim-nedelkov-odlukata-na-io-na-sskc-e-hrabra-odluka/

 

 

Scroll to Top