Здравствените работници излегоа на протест за поголеми плати

„Здравството на протест за плати”  под овој слоган здравствените работници од јавното здравство денеска протестираат пред министерството за време на паузата од 10 -10.30 часот каде  ги презентираат своите барања.

Протестот го следеше Сандра Спасовска . Сандра кои се брањата на здравствените рабнотници?

Во видеото погледнете го целиот извештај.

*ПРЕЗЕМЕНО од КАНАЛ5.

Scroll to Top