ГАЛЕРИЈАПРОТЕСТИ

ПРОТЕСТ: ДОСТА ! СТОП НА НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ! 18.09.2019

Loading